42-годишната американска актриса Джесика Бийл разказа как е отслабнала само за една

...
42-годишната американска актриса Джесика Бийл разказа как е отслабнала само за една
Коментари Харесай

Съпругата на Джъстин Тимбърлейк отслабна за една нощ за Met Gala 2024: каква е тайната?

42-годишната американска актриса Джесика Бийл разказа по какъв начин е отслабнала единствено за една вечер преди Met Gala 2024. Знаменитостта сподели тайните си в обществените мрежи.

Съпругата на Джъстин Тимбърлейк се появи в нюйоркския Метрополитен музей в дълга до земята коралова рокля с шлейф и рисково деколте. Ефектният тоалет наблягаше фигурата на звездата.
   View this post on Instagram   

Любимата на Джъстин Тимбърлейк призна, че е направила цялостен обред преди бала. Преди да си легне, Бийл прекарала време във ваната с девет кг морска сол. Тя изясни, че не е привикнала да се забавлява преди събитие, както доста нейни колежки, тъй като желае да наподобява бодра заран.

„ Трябва да употребявате толкоз гореща вода, колкото можете да издържите, и да се потопите във ваната за 30 минути предната вечер “, призна майката на две деца.
   View this post on Instagram   

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк започнаха да се срещат през януари 2007 година, откакто се срещнаха на празненство в частен клуб. През октомври 2012 година двойката се ожени в италиански курорт. Сега те отглеждат дружно двама сина - Финиъс и Сила.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР